Header image

Gecertificeerde directiechauffeurs al vanaf 29,95 p.u.

Gecertificeerde directiechauffeurs

Een Cratos directiechauffeur is een opgeleide chauffeur die over de benodigde chauffeursdiploma’s (minimaal CCV-D1) beschikt om uw veiligheid te waarborgen.Cratos levert u een gecertificeerde directiechauffeur vanaf 29,95 euro per uur

Directiechauffeur
Onze Directiechauffeurs rijden (grote) ondernemingen maar ook overheden maken regelmatig gebruik van onze diensten. Cratos chauffeursdiensten heeft een landelijke dekking en daarmee een groot bestand aan tevreden klanten opgebouwd. Wij hechten ontzettend veel waarde aan service en kwaliteit, daarom heeft elke Cratos directiechauffeur een streng werving en selectieproces doorstaan. Tijdens dit proces is de directiechauffeur getest op persoonlijke en rijeigenschappen.

Ervaren & Punctueel
Een Cratos directiechauffeur is intern opgeleid totdat hij voldoende ervaring heeft om voor de grootste opdrachtgevers aan de slag te kunnen. Onze directiechauffeurs plannen hun routes uitvoerig en houden hierbij rekening met files en vertragingen. De directiechauffeur is ruim op tijd op de afgesproken locatie aanwezig zodat u zeker bent dat u middels een comfortabele rit op tijd op bestemming arriveert.

Representatief & Discreet
Een Cratos directiechauffeur is een nette, betrouwbare en representatieve persoonlijkheid. Tijdens het sollicitatieproces worden de directiechauffeurs middels diverse testen uitvoerig gescreend. Al onze directiechauffeurs spreken zowel Nederlands als Engels. Alle informatie verstrekt door uw organisatie wordt door onze directiechauffeur vertrouwelijk behandeld. De directiechauffeur heeft tevens een geheimhoudingsverklaring getekend, hierdoor bent u zeker van zijn discretie.

Directiechauffeurs, Directiechauffeur of Studentchauffeur
Bij Cratos chauffeursdiensten zijn de directiechauffeurs onderverdeeld in directiechauffeurs en studentchauffeurs. Een directiechauffeur is een chauffeur met diploma (CCV-D1) Een studentchauffeur is een goedkoper en flexibeler alternatief voor een directiechauffeur.

Informatie of reserveren?

Wilt u meer informatie ontvangen over (de tarieven) van onze directiechauffeur of direct een reservering maken? Cratos chauffeursdiensten is bereikbaar via het telefoonnummer 020-4897272.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.